Werkplaats

U kunt bij ons onder andere terecht voor:

  • Totaal onderhoud aan alle merken auto’s
  • Alle reparaties aan alle merken auto’s
  • Reparaties aan hybrides en elektrische voertuigen
  • APK keuring
  • Aircoservice
  • Schade herstel
  • Ruit vervanging/reparatie

Totaal onderhoud en reparaties
Alle mogelijke onderhoud en reparaties aan uw auto kunt u bij ons in de werkplaats laten doen. Van een standaard onderhoudsbeurt tot het repareren van de airco en ruiten.

Wij repareren alles wat op en aan een auto zit. Er worden natuurlijk alleen kwaliteitsonderdelen gebruikt, en de onderdelen worden met veel vakkennis vervangen.

Zelfs voor schadegevallen kunt u bij ons terecht.

Ook beschikken wij over veel kwaliteits (speciaal) gereedschap en over goede, up-to-date Snap-On uitlees apparatuur.
Uitlezen wordt dus gedaan met de laatst beschikbare data, hierdoor wordt de kans van slagen van het uitlezen van uw auto flink verhoogd.

Wij weten, technisch gezien, waar we mee bezig zijn, dus kunt u met een gerust hart uw auto bij ons achterlaten.

Hybrides en elektrische voertuigen
De ontwikkelingen in elektrische voertuigen gaan erg hard en langzamerhand vertoont het straatbeeld meer hybrides en elektrische voertuigen. Wij blijven graag up-to-date en gaan daarom mee met deze ontwikkeling. Autobedrijf Versluis is daarom een GMTO erkend hybride en EV specialist. Dit betekent dat we de knowhow en apparatuur hebben om ook bij uw elektrische voertuig of hybride auto van dienst te zijn.

APK keuring
De algemene periodieke keuring is verplicht voor elke auto in Europa. Echter, de tijd die tussen elke APK zit, is niet altijd hetzelfde. Dit hangt af van de leeftijd en de brandstof van uw auto.

Wanneer u een nieuwe benzine auto heeft, is de eerste keuring na 4 jaar. De tweede keuring is 2 jaar later. Hierna is de APK elk jaar verplicht.

Voor een nieuwe diesel is het anders. De eerste keuring is na 3 jaar, daarna moet de auto elk jaar APK gecheckt worden.

Tijdens de APK worden er verschillende functies van de auto gekeurd. Deze functies hebben veel te maken met de technische staat, veiligheid of het milieu.

Doordat wij een RDW-erkend autobedrijf zijn, zijn wij toegestaan uw auto APK te keuren. Hier zijn wij altijd eerlijk in, en wanneer er een grote reparatie moet worden uitgevoerd om de auto weer weg-legaal te maken, wordt u netjes geïnformeerd.

Aircoservice
Wanneer uw auto over een airconditiongsysteem beschikt, is het noodzakelijk dat deze elke twee jaar gecontroleerd en bijgevuld wordt. Dit wordt echter vaak vergeten, waardoor de kans aanwezig is dat de airco niet werkt op het moment dat u de airco het meest nodig heeft.

Een reparatie aan de airco is veelal te wijten aan achterstallig onderhoud. Daarom controleren wij uw airco en vullen deze elke twee jaar bij met een WAECON aircoservice apparaat. Indien noodzakelijk, kan het aircosysteem ook gerepareerd worden. U kunt dus zonder zorgen van uw airco gebruik maken.

Multituningchip
Doordat wij erkend ‘platinum dealer’ zijn van Multituningchip, kunnen wij het verbruik en de prestaties van uw auto met behulp van een chip via OBD-II optimaliseren. Deze chips kunnen wij voor zowel diesel als benzine auto’s met een OBD-II stekker (welke na 1996 standaard is) leveren. Deze optimalisatie brengen de volgende zeer merkbare voordelen met zich mee:

  • Tot 30 pk extra vermogen
  • Tot 70 Nm extra koppel
  • Bespaart 0,5 L brandstof per 100 km (wat resulteert in ongeveer 50 km extra per tank)

Heeft u vragen of interesse in onze Multituningchips? Neem dan gerust eens contact met ons op of kom langs!